Vänner i andra länder


Du som läser det här vet kanske att ELLE Interiör ingår i ett nätverk med ELLE-titlar i 24 andra länder. Oftast heter de ELLE Decoration eller ELLE Decor. Det är tack vare det kontaktnätet som vi kan visa fina hem från hela världen.
Att ELLE är ett starkt internationellt varumärke har många fördelar när man jobbar. Man får exempelvis suverän hjälp när man lyfter på luren och ringer ett Stort Designföretag i Italien för att ställa frågor (till skillnad från när man uppger en mindre prestigefylld titel och omedelbart blir avbruten med ett raspigt ”yes, yes, send a fax grazie” och får luren i örat).
En annan stor fördel är alla snälla och begåvade kolleger runt om i världen. Häromdagen kontaktade jag till exempel Teresa Herrero Cardillo som är redaktionschef på ELLE Decor i Spanien och bad henne tipsa om personliga favoriter i Barcelona. Det är hon på den lilla bilden ovan. Den stora bilden är ett av hennes tips, inredningsbutiken Mar de Cava. Mer om den och de övriga fyra tipsen hittar du i avdelningen Utblick i ELLE Interiör 1 2013 som kommer ut i början av februari.

Annons

/Anders, Foto Bernat Padilla

 
Laddar