Välkomna in på redaktionen


Hur är det egentligen att jobba på ELLE Interiör? Det är en fråga som vi på redaktionen ofta får. Superkul, såklart, men också så mycket mer. Med denna blogg vill vi bjuda in er alla att se med egna ögon.

Annons

Vi börjar lite blygt med en bild från vårt topphemliga jurymöte inför ELLE Interiörs Designpris 2013, då vi av hjärtans lust diskuterade vilka formgivare och produkter från 2012 som förtjänar priset allra bäst. Priset kommer att delas ut i 14 olika kategorier – allt från Årets tapet och Årets stol till Årets Designer och Årets stjärnskott – under pompa och ståt på Operaterrassen i Stockholm den 4 februari. Vad och vilka skulle du vilka prisa?

Fotot är taget av Emma, vår skånska layoutare som alltså inte syns på bilden. Och förresten, om ni tycker att det ser suspekt ut med en suddig champagneflaska så kan vi bortförklara dem med att vi samtidigt passade på att överraskningsfira chefredaktör Svantes 25-årsjubileum på ELLE och ELLE Interiör. Stort grattis igen, och bra jobbat! Så fantastiskt mycket har hunnit hända i både inrednings- och magasinsvärlden under dessa år, men om detta kanske han själv kan berätta en anekdot eller två?

/Hanna


  • Anonym