Trädgård = inredning utomhus


Många tänker att trädgård bara är blommor, växter och odling.

Ingenting kan vara mer fel! Trädgård handlar minst lika mycket, om inte mer, om inredning – fast utomhus förstås!

Kolla på de här två bilderna som jag tog på två av ”rummen” i min 7-rummare – nej, förlåt, trädgård – förra sommaren … Golv, väggar, passager, möbler och inte minst – inredningsaccessoarer!

Annons

Mest nöjd är jag med att jag äntligen insett plastvattenkannornas storhet. Lätta att jobba med – och i svart är de dessutom snygga inredningsdetaljer! Mina gamla tunga, otympliga och ”snygga” i sliten bleckplåt står i år helt oanvända och utrangeras snart …

/Svante

P.S. Ha överseende med att jag missade att plocka bort den svarta och den gröna dunken med ekologisk växtnäring som står vid vattentunnan … där går kanske gränsen för vad som kan betecknas som dekorativ plast;-)


Bilden längst upp visar ”rummet” vid entrén med golv i gatsten i olika storlekar och en knallturkos soffa Luxembourg från Fermob ute på gräsmattan och med ryggen mot ”väggen” – en häck av avenbok.

Bilden ovan visar rummet framför groventrén under balkongen med golv av stora betongplattor och den på Blocket ”vrålfyndade” njurformade 50-talssoffan – en ren slump att jag kom över den – jag var först på bollen men minst 50 ringde efter mig. Höga ”golvlampor” från Weber.


Snygga, lätta och svarta plastvattenkannor, som rymmer 10 liter och kostar typ 59 eller 69 kr, finns i en stormarknad nära dig … Ica Maxi, Jula, Plantagen, Blomsterlandet …

 


 • Anette Gustafsson Greiff

  Jag tror med bestämdhet att du kommer att älska Ethimo som snart lanseras av By Agus i Sverige. Vi upptäckte Ethimo i våras på mässan i Milano och är nu deras agent i Sverige.
  Finaste trädgårdsmöblerna i vacker italiensk design tillverkade i Italien.
  Stålmöbler och trämöbler i vackra kulörer, naturlig teak med sofistikerad design.
  Till och med vattenkannor i matchande kulörer 🙂
  http://inredningshjalpen.com

  Inredningshjälpen AnetteLaddar