Stekt sommarfavorit: Sjöbod


Som Hanna skrev i det här inlägget håller vi just nu på att välja ut favoriter till var sin personlig sommarsida. Jag brukar försöka tänka ut ett tema som tydligt leder tanken åt ett visst håll. Då är liksom halva jobbet redan gjort. Sedan är det bara det där lilla problemet med att hitta saker som passar temat, som är nya, som ingen annan redan tagit, som … etc etc. Ni fattar.
Ett tema som jag stekte den här gången därför att jag inte hittade tillräckligt många grejer som passade var sjöbod. Ni vet, spruckna väggar av solblekt trä, gamla flytvästar på en rad av spikar, sandigt brädgolv, doft av hav och sjögräs, solglitter under bryggan och ett stilla kluckande från båtarna. Härligt va? Då skulle ni se det tema som jag valde till slut.
Det får ni förresten om drygt en månad när majnumret kommer.

Annons

/Anders

Ovan: Fototapet från Rebel Walls, motivet heter Horizontal Boards, Brown, 295 kr/kvm. Bordslampa Pier, 1 490 kr, Mio. Glasflöte, 69 kr, Åhléns. Flytvästorange fåtölj Locksta, design Ebba Strandmark och Henrik Preutz för Ikea, pris 399 kr. Abumatic 120i, enkel och pålitlig rulle för att fiska aborre och gädda, ca 499 kr.
Laddar