Steinsland Berliner firar 5 år!

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ett av mina favoritgallerier i Stockholm är Steinsland Berliner på Bondegatan 70. Just nu firar de 5-årsjubileum och i fredags var det vernissage för en stor samlingsutställning som pågår till 29 november.

Annons

Processed with VSCOcam with c1 preset

Galleriet är bra på att plocka upp unga, oetablerade konstnärer, vilket jag älskar!

Processed with VSCOcam with c1 preset

En av mina favoriter: Malin Gabriella Nordin (som du kan läsa mer om på min gamla New York-blogg här). På vardagsrumsväggen i Brooklyn hänger även ett verk av Ragnar Persson härifrån.

Processed with VSCOcam with c1 preset

Ett galleri perfekt för konstkap, alltså, om en som jag jobbar på en samling utan alltför mycket $$. Dessutom har de alltid väldigt roliga vernissager – så roliga att det knappt gick att fokusera på konsten för alla människor. Jag kommer tillbaka snart, skynda fynda! //Katarina
Laddar