Sorgarbete

skrivbord.wegner
Börjar så smått inse att vi verkligen SKA flytta …

Och, att det kommer att bli mycket, mycket svårare än vad jag först trodde att skiljas från det här huset som vi älskat, fortfarande älskar, och vårdat ömt under sex år!

Annons

Den plats hemma som mest är bara min – och där jag tillbringar mer tid än någon annanstans, hur nu livet blev sådant, är min arbetsplats. Här i ett hörn av vardagsrummet, under entresolplanets ”balkong”, är det Svante som bestämmer och här njuter jag varje dag av en av husets få riktiga antikviteter – eller rättare sagt moderna antikviteter – skrivbordet som Hans J Wegner ritat.

/Svante

Foto: Martin Löf
stilleben.skrivbord
Ett stilleben på skrivbordets hörn som är statt i ständig förändring! I det här ögonblicket är det en samling små glasvaser med blad från min favoritväxt – Doktor Westerlunds hälsoblomma. Och förstås, Åsa Jungnelius jättekristall, Kooh-I-Noor, från 2001.


  • Cathrine http://mitt60talshus.

    Förstår att det inte är det lättaste att flytta från ert nuvarande hus. Jag har ju sett det i Elle (för att inte tala om trädgården ni har….!) och blev överförtjust i det! Men du och ditt skrivbord kommer säkert att trivas i det nya huset 🙂Laddar