Soffliggartävling


Alldeles nyss kom Jenny från marknadsavdelningen förbi med två riktigt fina överraskningar. Den ena var att vi fick de tre urfina designpriskuddarna till vår redaktionssoffa, som genast blev tio gånger mer inbjudande. Kuddfodralen är designade av Carina Seth Andersson, Karin Wallenbeck och Anna Ekre, alla vinnare av ELLE Interiörs Designpris 2013, och såldes i slutet av april på H&M Home till förmån för Unicef. Förra året tog designpriskuddarna slut på en dag så denna gång ökade vi upplagan rätt rejält, ändå tömdes butikshyllorna med blixtens hastighet även nu. På nätet finns det dock i skrivande stund några exemplar kvar. Hur som helst, superkul för alla inblandade och kanske särskilt Unicef att kuddarna blev så poppis.

Annons

Den andra fina överraskningen var att Jenny lyckats gömma undan ytterligare femton kuddfodral som vi får skicka ut till er, kära bloggläsare. Fem set med tre kuddar, alltså en av varje motiv, är vad som står på spel. Så jag tycker att vi kör en liten tävling direkt här i kommentarsfältet!

Berätta bara vem som blev utsedd till Årets stjärnskott 2013 och hur du skulle placera kuddarna om de blev dina. Nästa måndag presenterar och kontaktar vi vinnarna så glöm för allt i världen inte att fylla i fältet med din mejladress.

/Hanna

(Tävlingen är nu avslutad!)


 • Sanna Berglund

  Hej! Årets stjärnskott blev Karin Wallenbeck. Om jag vann kuddarna skulle jag placera dem i kökssoffan som jag ärvt av min mormor, där skulle de passa perfekt!

 • anja bergman

  Årets sjtärnskott
  KARIN WALLENBECK, grattis!

  I förra veckan gjorde jag världens kap då jag var först att lägga tassarna på en jättefin soffa som någon ställt för att skänka bort i entren. Andra möbler fick dock ge vika på den begränsade ytan i mitt studentboende, men det var det värt.

  Soffan och jag är numera bästa vänner, men den saknar färgglada kuddar som skulle förhöja den ljusgrå tonen.

  Så likt liten färgklick i ansiktet om vintern, så skulle min gråa soffa behöva piggas upp med dessa glada kuddar!

  [email protected]

 • Malin Nilsson

  Årets stjärnskott är Karin Wallenbeck! Kuddarna skulle passa perfekt i vår soffa i inglasade balkongen så man kan mysa en sommarkväll i goda vänners sällskap eller med en bra bok.

  [email protected]

 • Elisabet Andersson

  Årets stjärnskott är KARIN WALLENBECK.
  Soffan är färglöst beige, behöver ett lyft
  vad kan toppa såna kuddar? Inte ett dyft!
  Eftersom stilen passar mina designval
  hoppas jag i posten få se dessa fodral.
  Kuddarna är av rätta sorten
  tänder på designen och faller för komforten! 🙂

 • Sara

  Karin Wallenbeck är årets stjärnskott. Jag tror på att våga använda sina inredningsdetaljer, så kuddarna skulle placeras på golvet bredvid soffan. Det är på golvet jag lever, känns det som nu i min småbarnsbubbla, så varför inte sitta och leka med lego med stil?

 • Hannah Bergman

  Årets stjärnskott 2013 är Karin Wallenbeck! Om jag utses till den lyckliga vinnaren, tror jag det skulle bli läckert att placera kuddarna i min mysiga läshörna, tillsammans med jättefåtöljen i gult – skulle smickras av att piffas upp med dessa vackra textiler.

 • Maria Kraft

  Årets stjärnskott är KARIN WALLENBECK.

  Det bästa stället hos mig där kuddar kan hamna,
  är på en plats där de är lätt att famna.
  På fåtöljen de tillsammans får lysa,
  eller i soffan där man med dem kan mysa.
  De vackra färgerna kommer att liva upp mina bleka dagar,
  olika mönster och toner är det som jag verkligen jagar.
  Viktigaste är att blickar riktas mot dem i min tråkiga lya,
  de ska sticka ut och göra mina rum som nya.

 • mimmie

  Årets stjärnskott: Karin Wallenbeck. Kuddarna skulle jag snällt placera hemma hos mina föräldrar. De är i behov av ett lyft för soffan sin. Så att ha med en så fin present vid nästa hemfärd hade varit riktigt kul för både mig och föräldrana. Delad glädje är dubbel glädje!

 • Johanna

  Karin Wallenbeck är årets stjärnskott! Jag skulle placera kuddarna under mitt huvud, för att stötta upp det när jag läser senaste numret av Elle-interiör.

 • Malin

  Karin Wallenbeck!!
  Jag har just fyttat hem till Sverige efter att ha bott flera år utomlands (har under alla år läst Svenska Elle och Elle interiör). Jag har inte bara flyttat hem utan också just köpt min första lägenhet. Den är liten men bara min 🙂 Det enda jag äger är ett bord jag köpte på blocket härom dagen och alldeles för många FilippaK muggar, önskade mig av alla jag kände när jag tog studenten. Dessa fantastiska kuddar känns som de perfekta första ”köpet” för den första lägenheten.
  Ser fram emot att höra ifrån er!

 • Victor A-l

  Karin Wallenbeck är årets designstjärnskott – och det med rätta! Om jag vann skulle jag överraska min sambo genom att gömma de tre kuddarna (vars mönster jag vet att hon verkligen gillar) på tre olika ställen. Trippel lycka! Sedan smyckar vi vår nya fina gröna soffa med kuddarna, sätter oss i den och bara njuter av utsikten!

  Hälsningar Victor

 • Anna Vland

  Svar: Karin Wallenbeck

  Vi har precis flyttat in i ett nytt hus och dragit på det vita sofföverdraget, ljust och härligt. Till saken hör att vi har tre barn som inte riktigt förstår charmen med vit textil. De vackra kuddarna skulle agera både förskönande men även dölja de fläckar de nämna barnen envisas med designa sofftyget med. 🙂

  Mvh Anna

 • Anneli Pettersson

  Årets stjärnskott: Karin Wallenbeck
  Jag skulle ta med mig de fina kuddarna utomhus nu i sommar till hängmattan, där tror jag kuddarna skulle passa perfekt under mitt huvud när jag läser en bra bok!

 • Svar: Karin Wallenbeck

  Så vackra välbehövliga glada färgklickar i underbar design… något att verkligen älska och som skulle sprida glädje. Därför skulle de två färgglada få liva upp min gamla soffan och den svart/vita skulle få vara fin i fåtöljen.

  Mail utan mellanslag: t h o [email protected]

 • Gabriella

  Karin Wallenbeck – årets stjärnskott!

  Kuddarna skulle rättvist fördelas mellan en vit IKEA-soffa (som har sett sina bästa dagar) och våra två hallonröda rottingfåtöljer från samma möbeljätte. De tre olika kuddarna hade blivit den perfekta länken de tre emellan och jag hade blivit själaglad!

  /Gabriella

 • Lina

  Karin Wallenbeck blev årets stjärnskott 2013. Jag skulle placera mina kuddar i sängen tillsammans med min fina sänggavel som blev klar igår, gjord av träpallar och lite annat bröte som blev väldans fint men det behövs lite glada färger med såklart.

 • Lina

  Karin Wallenbeck blev årets stjärnskott 2013. jag skulle placera kuddarna i sängen tillsammans med min sänggavel som jag gjorde sista slipet på igår som är gjord av fin sammet, plywood skiva och ett par knappar. Nu är det bara färgglada kuddar som saknas.

 • Paola Allegrini

  Karin Wallenbeck. Jag skulle lägga dem på sängen eftersom den står i vardagsrummet. Det skulle kännas lite mindre jobbigt att bo i vardagsrummet om jag åtminstone fick ha riktigt härliga kuddar som piffar upp och tar uppmärksamheten från själva sängen 🙂

 • Petra Christensen

  Karin Wallenbeck är ju rätt svar såklart! 🙂

  Soffan är beställd och kommer snart,
  & med dessa kuddar vore det alldeles underbart,
  i vårt nyrenoverade vardagsrum måste vi ha rätt profil,
  och kuddarna skulle ge en utomordentligt passande stil,
  så nu håller jag alla tummar och tår,
  för att vi dessa designprisvinnande läckerheter får!

  Hälsar
  Petra

 • anniskattis

  Karin Wallenbeck – vilken stjärna!

  En kudde placeras under huvudet mitt.
  En annan placerar den alldeles speciella vännen under sitt.
  Den tredje ska vi ha i reserv, för nya infall eller påhitt.

  // Anna

 • maria

  Karin Wallenbeck blev årets stjärnskott 2013! Jag skulle ta med mig kuddarna ut till min nya uteplats där jag kan njuta i pinnsoffan med en kopp kaffe och en bok hela sommaren. /

 • disqus_iLA9cMxdZk

  Karin Wallenbeck blev årets stjärnskott 2013!

  Jag skulle placera kuddarna i tv-soffan som är beige och lite tråkig. Kuddarna skulle lyfta soffan & tv-rummet till en annan dimension 🙂

 • Marie Westerman

  Karin Wallenbeck blev årets stjärnskott 2013.
  Kuddarna får följa med till England

 • Carin Gustafsson

  Karin Wallenbeck.

  Allas vår Ernst sa en gång att när en katt sover i ett rum, kan ingen inredare förbättra rummet. Men tänk då så fint det skulle bli med min katt sovandes nerbäddad i kuddarna… För en bättre soffliggare än en fluffig katt, det får man leta länge efter!

 • Tia

  Hejsan!

  Svar: Karin Wallenbeck
  Jag skulle få plats i min dotters soffa, då hon ska flytta hemifrån till sommaren.
  Ha en fin dag!

 • elle

  Karin Wallenbeck.
  Oj dessa blir så fina i soffan där jag dråsar ner som ett stycke dött kött varje vardagskväll nu för tiden. Jag behöver något fint att titta på då, eller hur!!! 🙂

 • Karolina

  Karin Wallenbeck blev årets stjärnskott 2013!

  De färgstarka kuddarna skulle jag placera i vår gröna soffa som står uppe på vårt loft med fönster ut mot ängarna. En perfekt plats för eftertanke och en middagslur. Den prickiga kudden skulle pryda sin plats i stolen som vi har i hallen. Där blir den dessutom lätt att ta med ut till hängmattan i sommar.

 • Monica

  Karin Wallenbeck
  Skulle ta dem till torpet och låta dem lysa upp med färg och mönster, att ha i soffan för att kudda upp sig med en bra bok.

 • Elisabet

  Karin Wallenbeck.
  Dessa juveler till kuddar skulle förvandla min soffa till min tron

 • Niklas

  Min soffa behöver lite liv och kulör,
  och dessa kuddar verkligen susen gör,
  för oerhört stiligt är min beskrivning,
  på kuddarnas vackra formgivning,
  och med dem som mjukt underlag,
  kan både hund och människa ta igen sig ett tag,
  fast är vi flera lär deras begärlighet öka risken markant,
  att det spårar ut i ett kuddkrig Elle-egant!

 • Cina

  Karin Wallenbeck vann priset.
  Dessa underbart färgglada kuddar skulle förgylla min och makens soffa och bli pricken över i:et i vårt vardagsrum.

 • Emely

  Svaret är Karin Wallenbeck. Jag skulle placera dessa underbara kuddar i
  vår soffa för att göra den lite sommarglad! Våra tråkiga bruna kuddar
  passar inte till vårt härliga väder. 🙂

 • Kalle_Nis

  Karin Wallenbeck!

  Kuddarna skulle dagtid hamna på den lilla balkongen som vi ordnat världens smalaste soffa till men saknar dynor i ryggen till. Och sedan ska kuddar användas på flera sätt; soffan, ovanpå sängens överkast – kuddar är en accessoar dvs dagsvara som styrs av väder humör och dagligt infall!

 • Ellinor Cederlöf

  Svar: Karin Wallenbeck!
  Kuddarna skulle fungera som pricken över i på mina utestolar, som står ute vid en nyanlagd köksträdgård-full med härliga örter!

 • Karolina Karlsson

  Karin Wallenbeck vann!

  Jag ska snart flytta och kommer få en inglasad balkong i min nya lägenhet. Där skulle jag använda kuddarna och göra mysigt med 🙂

 • Micke K

  Karin Wallenbeck är svaret.

  Där asfalt slutar och grusväg tar vid,
  där har jag mitt hus – där finner jag frid.
  Huset står ensligt vid skog och vid sjö,
  i en vacker, färgsprakande norrlandsmiljö.
  Mot staden alla ljud råder välgörande kontraster,
  här hörs björkarnas sus, knarrande golv och brasans knaster.

  På vår stora altan med riktning mot fjällen,
  njuter vi av solens värme inpå sena kvällen.
  Vi har en stor vit trähammock ståendes här,
  och tre färgglada kuddar skulle passa där.
  Det vore så fint – i vår lantliga idyll,
  så bästa redaktionsbloggen – kom och förgyll!

 • malin

  Hej! Svaret är: Karin Wallenbeck blev årets stjärnskott 2013!

  Jag skulle sätta dom i min fina vita soffa som ser lite kal och tom ut och verkligen behöver lite mönster och färg för att piggas upp! Kuddarna skulle synas på håll för alla som kom och hälsade på som de fina konstverk dom är! En inbjudande myshörna för samtal och ro!

 • ragnamarie

  Hej!

  Årets stjärnskott 2013, det blev den duktiga Karin Wallenbeck..

  Kuddarna de fina, skulle jag placera i min alldeles egna
  myshörna, där jag brukar sitta och läsa., Har en ”bättre
  begagnad” fåtölj, inte speciellt snygg, tvärtom faktiskt.
  Men täckt med en grå pläd, och några väldigt, väldigt
  snygga kuddar, så skulle min hörna bli
  helt fantastisk…

 • Sofie

  1. Karin Wallenbeck blev välförtjänt utnämnd till årets stjärnskott 2013!
  2. Kuddarna hade fått pryda vår nyinredda balkong! Efter en mörk vinter har vi nu flyttat ut våra balkongmöbler, planterat blommor i krukorna och till och med myst till det med trasmattor på golven. Vi sätter helt enkelt färg på balkongen och tillvaron, och med dessa kuddfodral skulle balkongen bli komplett! Välkomnande, mysig och fantastiskt fin!

 • Elina Wessman

  1. Karin Wallenbeck blev årets stjärnskott.

  2. Kuddarna skulle förvandla den säng jag tvingas ha i vardagsrummet i min lilla trånga lägenhet till en toksnygg läs- och myshörna istället för ett inredningsinslag som doftar ungkarlslya. Vilket uppköp!

 • Nancy Bladfält

  1. Karin Wallenbeck

  2. Under huvudet såklart 🙂

 • Anette Blomberg

  Karin Wallenbeck, förstås…

  Bland bergsryggar och fjordar kan man behöva vila sitt trötta huvud på ”dylikt”. Tror bestämt att goda drömmar genom sådana kuddar, besannas…

 • Emma Larsson

  1. 2013 års stjärnskott blev Karin Wallenbeck.

  2. Jag har precis flyttat hemifrån och skulle verkligen behöva piffa upp min grå divan-soffa med lite fina kuddar. Jag tror dessa tre kuddar skulle passa alldeles ypperligt.

 • Elena Gayer

  Stjärnskottet 2013 är Karin Wallenbeck!
  Kuddarna får lov att förgylla min hittills gråa och regniga vardag, och ingjuta hopp om soligare dagar framöver!

 • Petra_Hbg

  * Stjärnskottet heter Karin Wallenbeck.
  * Jag skulle sprida ut kuddarna lite i landet och placera den gröna i soffan i Spånga hemma hos min systers familj. Hon älskar färgen grönt och växter av alla de slag. Den rödblå skulle hamna i Hässelby, i min andra systers familjs soffa. Hon gillar starka färger och mönster. Den prickiga skulle singla ner i Helsingborg i vår egen grå yllesoffa med olikfärgade knappar. Tror alla tre kuddarna skulle känna sig som en i familjen.

 • Akleja

  Hej, Karin Wallenbeck är Årets stjärnskott 2013 !

  Jag vet precis hur jag skull placera kuddarna ! Den ljusa passar perfekt i sovrummet och de andra fina mönstrade i vår mörka soffa i vardagsrummet. Kuddarna som finns är flitigt använda och hål har uppstått i hörnen. Fina dagar skulle jag även ta ut kuddarna i hängmattan 🙂

 • dana

  Svar:karin Wallenbeck
  Jag skulle behöva kuddarna under mitt trötta huvud på min osköna skinnsoffa efter en extremt tung dag som denna på jobbet
  Från En Trött lärare

 • punkinwriting

  Karin Wallenbeck är Årets stjärnskott 2013 !

  Jag skulle ge kuddarna till min mamma, som älskar att inreda och pyssla.<3
  Hon brukar säga att feng shui kanske inte löser några problem, men att det är bättre att plantera nya sticklingar och möblera om hemma än att gå och oroa sig. 🙂

 • Anette Nettan X Eriksson

  Svar : Karin Wallenbeck

  Jag skulle plasera kuddarn i varje hörn i min favoritsoffa och en i fåtöljen 🙂

 • julia R.K.

  soffan är gammal

  haft den i årtal

  nytt Kuddfodralen

  gör rommed fenomenal

 • Pingback: Kuddarna hittar hem | Redaktionsbloggen()Laddar