”Nästan-aldrig-till-salu”

ekobyn
Just nu säljs ett av de helt fantastiska och ”nästan-aldrig-till-salu-radhusen” i Ekobyn på Understensåsen i Björkhagen söder om Stockholm. Som den hemnetmissbrukare har jag vanligen full koll på alla husförsäljningar i mitt närområde men det här höll jag på att missa. Ja, faktum är att huset redan är inne i budgivning –och det innan jag ens hade fått korn på det.

Annons

Och nej, jag är inte på husjakt – vill bara ha koll!

Kolla på huset här!

/Svante
ekobyn2
Bilderna från Understensvägen är hämtade från Hemnet.

P.S. När jag nu ändå är inne på ämnet: Ytterligare en riktig pärla är till salu/under budgivning i detta nu. Jag talar om ett av de s k ”danska radhusen” på Sköndalsbrovägen i Sköndal, min egen söderförort, byggda i slutet av 60-talet. Bara vardagsrummet är på 60 kvadratmeter!!! Jag skulle själv typ, dö för att få bo i ett av de här radhusen – om de bara hade ”varit med trädgård”! 😉

Kolla in radhuset på Sköndalsbrovägen här!
Laddar