Redaktionen mot väggen: Katarina

Katarina, vad gör du på tidningen? ?Jag är nybliven redaktör och webbredaktör och kommer att jobba med text, inspiration och annat kul i både magasinet och på webben. Som ni förstår är jag närmast obeskrivligt pepp!

Annons

Och vem är du på redaktionen?? Jag började i måndags, så det är kanske lite tidigt att säga, men jag hoppas att jag kommer vara den snälla, roliga. Och den tuffa, jag gillar att vara tuff.

Vad kännetecknar din inredningsstil?? Enhetligt eklektisk – eller är det en total motsägelse? Gammalt men inte typiskt retro, naturligt men industriellt, prylglatt men inte rörigt (fast frågar du min man så håller han nog inte riktigt med om det sista…).

Nämn något du gillar.? Gamla grejer, trä, konst och växter. Tyvärr är mina fingrar väldigt långt ifrån gröna, så det är tur att jag har en ny chef som kan trolla med växter!

Och ogillar.? Konsumtionshets och slöseri.

Har du någon dold talang? ?Jag kan vicka på öronen – räknas det?
Laddar