Redaktionen mot väggen: Karin


Karin, vad gör du på tidningen?
Är redaktionschef vilket innebär att jag är inne och petar i det mesta. Håller koll på alla texter i tidningen. Deltar i planeringen av hela tidningen och har ansvar för nyhets- och antiksidorna.

Annons

Skriver …
Och vem är du på redaktionen?
Jag är redaktionens besserwisser 😉 Dessutom ser jag till att puffa upp kuddarna i soffan …
Vad kännetecknar din inredningsstil?
Jag undrar om jag egentligen har någon stil … får säga “eklekticism” som en gardering. Jag tror att ett hem blir trevligt om man omger sig med saker som man tycker om eller har en relation till. Vårt hem är helt överfyllt med böcker: diktsamlingar, romaner, fackböcker, konstböcker, barnböcker … Eftersom jag bor med en konst- och musikälskande man och en dotter som älskar att pyssla så präglar det förstås mitt hem, mer än min “stil” faktiskt, och så måste det få vara.
Nämn något du gillar.
Gedigna material.
Och ogillar.
Spånplattemöbler som luktar giftigt.
Har du någon dold talang?
Jag vet inte om det är en dold talang, men jag har märkt att många blir förvånade över att jag bakar matbröd utan recept.
Laddar