Redaktionen mot väggen: Hanna


Hanna, vad gör du på tidningen?
Som redaktör och webbredaktör har jag äran att få jobba både med ELLE Interiör och elleinterior.se. Till tidningen skriver, översätter och redigerar jag alla möjliga slags texter, gör plocksidor på olika teman och ansvarar för inredningsinspirationen under vinjetten

Annons

Goda idéer. På sajten jobbar jag bland annat med att planera och publicera artiklar samt ha kontakt med såväl våra fantastiska bloggare som superduktiga programmerare.
Och vem är du på redaktionen?
Självutnämnd redaktions-dj som börjar smyga in de första jullåtarna i listan strax efter sommarsemestern. Vi måste ju komma tidigt i stämning inför julklappstipsandet i novembernumret, påminner jag dem som klagar, och sedan är det lika bra att fortsätta på samma spår året ut.
Vad kännetecknar din inredningsstil?
Lite mormorsaktig är den nog, jag vill ha det ombonat men ordnat. Är hopplöst nostalgisk, besatt av bra förvaring och mår aldrig så bra som i min slitna 1940-talssoffa med en tjock ullfilt dragen över mig.
Nämn något du gillar.
Naturmaterial och naturkosmetik.
Och ogillar.
Överdesignade, onödiga saker och resursslöseri i allmänhet.
Har du någon dold talang?
Kan skrämma folk med min brutna, brända och överrörliga vänsterarm.
Laddar