Redaktionen mot väggen: Felicia


Felicia, vad gör du på tidningen?

Redaktionsassistent, vilket väldigt kort kan beskrivas med att jag försöker göra arbetet så smidigt som möjligt för våra medarbetere och för produktionen av tidningen.

Annons

Jag får hjälpa kollegor i deras dagliga sysslor med allt vad det kan innebära och även möta er läsare i frågor och synpunkter.
Och vem är du på redaktionen?
Blodinen, fast med smart humor! Jag har blivit uppmärksammad på att jag har en hel del knasigt för mig, men jag förstår egentligen inte vad som är så tokigt med hemmagjorda post it-lappar och ett ET-mjukisdjur på skrivbordet.
Vad kännetecknar din inredningsstil?
Jag vill känna att det är jag som bor i mitt hem, och att det inte är den senaste bara-för-att-grejens hem. Jag gillar att blanda stilar och material för ett eget uttryck, och har nog lika bred inredningsstil som musiksmak.
Nämn något du gillar.
Blandade och olika sorters ljuskällor. Dagsljus, punktbelysning, dimbara lampor och levande ljus. Och speciellt under det halvår vi i Sverige lever i konstant mörker.
Och ogillar.

För tematiska inredningar, när det inte finns några som helst överraskningsmoment eller otippade föremål.
Har du någon dold talang?

Min dolda talang fick mig att vinna ett fint pris som 11-åring när vi hade talangjakt under fredagens roliga timme: att rabbla albafetet superfort!
Laddar