Post-lämnings-stress

ny2
Fredagskväll och jag blir sittande vid min bärbara – snuvad som jag är på finalen i ”På Spåret” till förmån för Fångarna på Fortet”– en smäll som även en chefredaktör får ta. Chef räcker det om jag är på jobbet resonerar min familj …

Annons

I eftermiddags lämnade vi ännu ett nummer lämnat till tryck, nr 168 noga räknat, och jag kan inte minnas att det någonsin varit varken lättare eller svårare – men just nu, som så ofta, känns det lite jobbigt …

Nästan alltid har vi flera alternativ, nu hade vi ”nästan” bara ett, alltså en bild, men med två väldigt olika beskärningar, eller enklare uttryckt – hur långt in i rummet ska vi gå …?

Du kommer att se vilket vi valde i början av mars – Valde vi rätt …? Vi kommer aldrig att ha facit! 😉

Viktigast, trots allt – det finns inget roligare än att jobba med omslaget!!!

/Svante

eller …?
ny1
P.S. Mejla mig gärna och säg vilket av de två du gillar bäst! Det är precis samma bild!


  • svessan80

    Nu mailar jag inte men kommenterar att vi (både jag och mannen) gillade det andra omslaget bäst. Har provat många inredningstidningar genom åren men Elle är alltid! bäst på omslag. Färgerna är otroligt harmoniska på detta omslag, dock hade jag nästan kunnat tro att man skulle vilja ha något lite mer vårligt, men det kommer kanske till nästa nummer?
    Kul att du delar med dig.

  • hethat .

    Oslagbart med nya namnbytet.



Laddar