Plötsligt händer det!

collar
Jesper Ståhl – mångbegåvad och erfaren formgivare som trots det ändå aldrig gjort något större väsen av sig …

Men plötsligt händer det: Besticken Stockholm Cutlery för Design House Stockholm, badrumsserien Art för Vedum – och så nu den här sällsynt begåvade, funktionella och inte minst, supersnygga bäddfåtöljen Collar för Ire Möbel – som jag hittar av en ren slump när jag egentligen letar efter något helt annat.

Annons

Fåtöljen ser ut precis som en sådan fåtölj jag vill krypa upp i med en bok – hade aldrig kunnat föreställa mig att den också är en extrasäng – Begåvat! Ja, till och med – genialt!

Att som nu, hitta Collar, och kunna lyfta fram den är bland det roligaste som finns i mitt jobb.

/Svante

collar.2
Bäddfåtöljen Collar i utbäddat skick – tänk att kunna gömma en fullvärdig säng i en supersnygg fåtölj – WOW!

 
Laddar