Om att ta sig ett inspirationsvarv

Att ha sin arbetsplats centralt har många fördelar, och extra roligt är det när man kan ta sig ett litet inspirationsvarv på stan. Här omkring finns många butiker med fina möbler och prylar, och äter man fort kan man hinna med en vända på lunchen. Sträcka på benen och kika in i en närliggande butik, förena nytta och nöje så att säga. I fredags bar det av till Garbo Interiors på Brahegatan 21 här i Stockholm.

Annons


I entrén möttes vi av växter av olika slag, stora som små. Citronträdet i bild bar många frukter och var väldigt vackert där det stod.


Inne i butiken finns det allt från stora mattor och utemöbler, till skrivbordslampor och väggfärg. På bilden ovan syns en gul kudde i ikatmönster, gula sängkläder från Caravane och en supersnygg väggfärg från Farrow & Ball. Färgen heter Railings och är mjukare än en kolsvart färg då den i ljus har en svagt gråblå ton, och var enligt mig jättefin tillsammans med allt det gula.

I morgon är det måndag och det blir nog till att äta i farten då med – dags för nästa inspirationsvarv! Vart ska det då bära hän? Kommentera gärna här nedan och berätta om era favoritbutiker!

/Felicia
Laddar