Nystart?

Vad är det frågan om egentligen? Här skiner solen, dag ut och dag in, det är varmt som i en bastu och jag cyklar fortfarande barbent till jobbet utan att frysa det minsta. Tvärtom. Hjälmen klistrar fast i pannan och extratröjan slits av i bara farten och trycks långt ner i cykelkorgen med ett stort BAH!

Annons

Vi slutlämnade oktobernumret i går och redan i dag börjar arbetet med nästa nummer . Och jag är i behov av en nystart! Jag behöver inspiration, förändring, nya impulser och intryck! Ett exempel på det kan vara säsongsskifte. Var är hösten? Kom igen!

Det sista dygnet har jag ansträngt mig extra noga för att hitta hösttecken. Och vad säger ni? Kolla:

bild[4]I går kväll efter jobbet stannade jag till vid Sven Harrys Konstmuseum, det så kallade Guldhuset i Vasaparken. Och visst kan man väl ana på marken att det regnat några droppar? Dessutom känns det väl lite ödsligt, eller hur?

 

bild[5]Och där! I morse hittade jag några små färgförändringar på min för övrigt något slokande pelargon på balkongen.

bild[3]Klädångest! I garderoben hänger en massa uttjatade, färgglada och tunna sommarplagg i alla möjliga mönster och färger. Längtar efter en färgskala i sobert svart, grått och vinrött! Det är väl ett hösttecken om något?

bild[7]I närheten av jobbet var jag tvungen att stanna för att leta löv. Och här är dom!

bild[8]Ni ser väl lövet som faller ner till vänster i bild?

bildHårt, starkt höstljus bländar mig i ögonen när jag närmar mig entrén till Aller Media.

Skönt! En förändring är på intågande. Nu kan jag gå in och i lugn och ro börja med nästa nummer.

40px-Emblem-cool.svgSee ya!

/Anette

 

 

 

 
Laddar