Nödvändigt onödigt

case
Egentligen har jag ingen som helst förståelse för varför jag skulle kapsla in min iPhone med ett fodral …? Täcka den knivskarpa designen, ett köpargument bara den, och ta bort hela känslan av att hålla i en gediget utformad lur!

Annons

Nåväl, eftersom jag är så urbota tafflig och fumlig att jag tappar luren oavbrutet och utan uppehåll krävs helt enkelt skydd – ett rejält skydd.

Fram till nu har jag nöjt mig med ett vanligt i svart plast – men det var innan jag hittade The Case Factory. Eller hittade och hittade – jag sprang på stylisten och creative directorn Roberta Ellingsen som höll i en lur med ett fodral i sobert strutsskinn – fodralet talade till mig!!! Det måste jag bara ha!

Fodral till iPhones tillhör inte prioriterade inköp i min värld men som sagt, ibland är det bara att kapitulera. Jag tar mig raskt till The Case Factory på Nybrogatan 26 i Stockholm, bara runt hörnet från redaktionen på Humlegårdsgatan, och här tillstöter nutidsproblemet nr 1 år 2014. Val! Och inte bara ett val utan hur många som helst! Det var inte bara Robertas fodral i strutsskinn jag ville ha utan valmöjligheterna tyckes oändliga – till slut hade jag bara tre(3) kvar på disken som jag ältade fram och tillbaka om. Det slutade med det på bilden ovan i sobert brunt präglat kalvskinn, Calf Drummed Brown – nästan med lite Mulberrykänsla – för 795 balubas!

/Svante

P.S. Till saken hör att jag velade i det oändliga och återvände till butiken inte bara en utan två(2) gånger senare under dagen – bägge utflykterna slutade med att jag gick iväg med samma fodral som jag allra först hade lämnat butiken med – det bruna … 😉

The Case Factory har också en webbshop
Laddar