Man tager vad man haver


Nu håller jag tummarna för att påskriset jag köpte igår ska hinna få lite gröna små blad till helgen, och med tanke på den knappa tiden gäller det att hålla hårt. Efter att ha snittat kvistarna och letat fram en passande vas åkte de fluffiga trähararna upp, och glädjen över att jag inte gav upp efter att ha skurit ut den första var oerhörd. Jag slog mig ner vid köksbordet och betraktade kreationen, men då det efter 40 minuter fortfarande inte hade kommit några gröna små blad insåg jag att jag nog var tvungen att döva optimisten i mig och ta till ”nöd-pyssel-tagen” för att klä de något nakna grenarna ytterligare. Det fick bli ett par muffinsformar i papper som jag snabbt knöt fast som blommor. Man tager vad man haver som sagt, och ibland har man tur att det man haver är prytt av söta små blomrankor.

Annons

/Felicia
Laddar