Kollegialt – och med matglädje!


Har haft förmånen att vara ute på resa med ett tjugotal kollegor med samma jobb som jag själv – om än inom vitt skilda ämnesområden. Kollegialt, avslappnat och otroligt inspirerande att utbyta erfarenheter utanför ordinarie kontorstid.

Annons

En av höjdpunkterna var en middag på krogen L’Ermitage som ligger direkt på strandpromenaden vid Genèvesjön i Montreux.

Det är precis ett sådant tillfälle när känns det tryggt att ha en kunnig ciceron som Suzanne Ribbing, chefredaktör på ELLE Mat & Vin, till bordet.

/Svante



En annan kollega, Martin Falklind – dock inte på någon mattidning utan mer en tidning som behandlar själva råvaruförsörjningen – diskuterar med en servitör huruvida den gös som serveras verkligen är en gös … Martin är chefredaktör på Fiskejournalen.


Två av mina bästisar – Hermine Coyet Ohlen, chefredaktör på ELLE, klädd i Yves Saint Laurent, och Ulrika Norberg, Feminas chefredaktör, i en klänning från danska Elise Gug.


En mastig meny som i alla punkter uppfyllde våra förväntningar … visst, jag kan ha betänkligheter vad gäller gåslever men föll till föga …


En värdig avslutning!

 




Laddar