Julklapparna som redan flyttat in…

Processed with VSCOcam with f2 preset

I senaste numret, ELLE Interiör nr 9, tipsar vi om våra bästa julklappar under 500 kr. Jag får väl ta och erkänna att mina fem favoriter var lika mycket önskelista som tips – och tre av dem har redan hittat hem till mig…

Annons

Processed with VSCOcam with f2 preset

Citrupressen i keramik från Kähler blir en prydnad på vilken köksbänk som helst. Rejäl och greppvänlig!

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 preset

Om en kunde flytta in i en bok – då skulle jag promenera raka vägen in Kinfolk Table! Massor av inspiration till både kök och hem från olika delar av världen. Jag väntar redan på nästa utgåva, som jag hoppas gör några stopp i Stockholm! För övrigt petar jag även in en prenumeration på magasinet på min önskelista…

Processed with VSCOcam with f2 preset

Och så den här, som jag bara inte kunde motstå! Jag drömmer just nu om att odla en prunkande trädgård i taket på vår lilla 1,5:a och då känns ju en guldplätterad växtsax totalt oumbärlig… Ernest Wright & Son LTD för The New Craftsmen (för övrigt en underbar liten brittisk butik)!

xo Katarina
Laddar