Jag borde ha förstått det …


Den här inspirationsbilden på en dukning – en pressbild jag fått per mejl från Indiska – har under några veckor legat fast förankrad på skrivbordet på min fasta Mac. Flera gånger har jag varit på väg att låta den försvinna i papperskorgen men gång på gång hejdat mig i sista sekund … den blir bara kvar …

Annons

Insåg idag varför! Gick in – så där som jag gör då och då – på fotograf- och stylistagenturen Agent Bauers sajt och surfade runt för att se vad ”alla” har på gång. Vilken bild dyker upp som första bild på det senaste från Bauers stjärnstylist Lo Bjurulf …?

Jo, min skrivbordsbild på dukningen från Indiska. Inte undra på att det är något med den bilden!!!

Lo är också en av ”våra” stjärnstylister och har en omisskännlig stil som jag kände igen utan att känna igen den …

Bilden är dessutom fotograferad av Stellan Herner, Los make, och, en av ”våra” stjärnfotografer …

Jag borde ha förstått det!

/Svante
Laddar