Inspirerande möten

Jens Fager berättar om stolarna Vico, Börje och Åke som han gjort för Gallery Pascale. Visas på Hallwylska museet i Stockholm t o m 3 mars.

Har landat vid skrivbordet efter tre dagar fyllda av intryck och möten och känner mig glad och uppfylld av hur mycket bra som görs i den svenska designvärlden. Gårdagen var fylld av upplevelser: från pressfrukosten på NK Inredning där en fnissig och underhållande Patricia Urquiola presenterade sin design, via en vårskön tyg- och tapetinstallation som agenturen Cadoro skapat på Myntkabinettet till ett inspirerande och givande möte med Pia Karlsson och Anders Färdig på Design House Stockholm (som har mycket mycket spännande på gång …).

Annons

På kvällen visade Jens Fager upp sex unika stolar som han gjort för Gallery Pascale på Hallwylska museet. Stolarna Vico, Börje och Åke har fått namn efter designmästare och visas i salarna på museet fram till den 3 mars. Gå dit och titta! Stolarna är vackra och genomarbetade och det är roligt att se mötet mellan dem och de magnifika salarna i museet.

Kvällen slutade där dagen börjat: på NK Inredning med mingel och rosa champagne …

/Karin

Jens Fagers stol Börje i tre olika färger på Hallwylska museet.

 

 
Laddar