I påskpyntets tid


Om två veckor är det påskhelg, en högtid jag så länge jag kan minnas tyckt väldigt mycket om. Pyntade ris med handmålade, urblåsta ägg, skattjakt efter proppfulla påskägg med hjälp av ledtrådar nedpräntade på små lappar som legat gömda i allt från verktygslådor till videoapparater, och ibland även intill ett gäng sovande kattungar. Att börja med sitt pynt i god tid kan vara ett hett tips, och nu i år utgör, som tidigare nämnt här på bloggen, kollegorna Emma och Hanna mitt pysselsällskap. I morgon smäller det, och jag hoppas denna dag kommer resultera i att jag får framföra fina små gåvor till nära och kära nu i påsk, och om inte så kommer dagen ändå inte gå av för hackor. Men tänk ifall pysselsuget inte infinner sig eller går helt åt skogen, ja då drömmer jag vidare om denna lilla sötnos här ovan. Påskharen i ek av Kay Bojesen för Rosendahl får såväl barn som vuxna på fall och finns på exempelvis Illums Bolighus för 799 kronor.

Annons

Ha en härlig helg, och pyssla loss!

/Felicia
Laddar