Hur gick det till?


Det här är inte första gången!

Ändå var jag helt säker på att jag vid det här laget lärt mig av just det stora antalet impulsfelköp genom åren …

Encyclopedia of Flowers fick jag ögonen på i inredningsmagasinet Residence – numera en förlagskollega 😉 och blev grön av avund! Hjälp, hur hade jag kunnat missa utgivningen av den här boken? Den måste jag skriva om och – den måste jag bara ha själv!

Annons

Kastade mig på datorn och beställde boken från Adlibris webbokhandel för dyra pengar – 449 kr.

Det här är ett antal månader sedan och hur mycket har jag då läst/bläddrat i den? Jag kan säga att den legat orörd hemma på skrivbordet i ett precis lika stort antal månader och att det är först nu – när jag i ren uppgivenhet viker ut mitt impuls-imponera-på-vem-bokköp – som jag bläddrar i den …

Inget fel på boken i sig, jättesnygga men ganska ”svåra” bilder – men när och till vad ska jag använda den? Jag kan lova att den inte kommer att bli sönderbläddrad hädanefter heller …

/Svante


Den här boken däremot: Grön Mat – Vegetariskt varje dag från River Cottage kommer ständigt att ligga uppslagen på köksbänken!

En inspirerande vegetarisk kokbok för dig som vill äta nyttigare och samtidigt göra en insats för miljön. Sällan har jag blivit så sugen på så mycket som vid första bläddringen! Över 400 sidor och 199 väl investerade kronor kostar boken, som ges ut av Bokförlaget Max Ström, hos Bokus.com

 
Laddar