Hemmaverkstan


Det är jättekul att handla på antikaffärer och loppisar – om man kan fynda! Det tillhör annars inte min starkaste sida, att fynda, nej snarare tvärtom! Det brukar vara så att när jag äntligen lyckas hitta ett ställe där det är en sån där stor jätterea, ni vet, som alla andra verkar kunna hitta mest hela tiden, så slutar det ändå alltid med att jag kommer ut med något av säsongens nyheter eller något som absolut inte är värt pengarna – egentligen. Det inser jag ju såklart inte förrän det är alldeles försent att lämna tillbaka varorna. Men … dom är ju fina!
Mitt nyförvärvda köksbord däremot, det blev ett riktigt kap! Lite småskavanker får man räkna med när man handlar second hand, eller hur? Det var lite rangligt, eller ganska så mycket. Ok, det höll på att falla sönder senast vi satt runt det, men vadå? Det är ju vintage! I går skulle det i alla fall fixas med hjälp av lite lim och verktyg bara. Den där hemmaverkstads-känslan infann sig, och jag kunde knappt bärga mig med att hämta verktygen!

Verktyg? Ja som ni ser på bilden kunde jag skrapa ihop i alla fall två. En plutteliten hammare, snarare löjlig skulle jag säga, och en gammal rasp från 50-talet! Vad som hände med hemmaverkstaden och bordet? Det får vänta tills i morgon, efter att jag inhandlat den där ganska så dyra bas-verktygslådan, lim och lite annat.
Nej, bordet var kanske ändå inget kap. Men det är mitt! Och … det är ju fint!

Annons

/Anette
Laddar