Grupperad inspiration – Nr 2


Yrkesskadad som jag är kan jag inte låta bli att ”gruppera” – göra stilleben. Sida vid sida med MacBooken på skrivbordet hemma står alltid en inspirationsbricka – både själva brickan och föremålen varierar ständigt.

Annons

Så här ser den ut idag:

Bricka med ett mönster ritat på 60-talet av legendariske reklammannen Alf Mork till saligt insomnade Apoteket och deras papperspåsar – så coolt att jag smäller av!

Åsa Jungnelius jättestora ”diamant” Koh-I-Noor i kristall från 2001. (Den ”riktiga” Koh-I-Noor, berg av ljus, är en diamant på hela 108,93 karat som fortfarande tillhör den engelska kungafamiljen – trots Indiska statens försök att få den tillbaka.)

Tre stickade djur, två igelkottar och en sköldpadda, fyndade i Katthammarsvik på Gotland någon gång i mitten av 90-talet – jag älskar dem och de är favoriter som ofta går i repris – men med nya vänner …

Sist, men absolut inte minst, ett ”stycke” favoritgodis – Riesen – som jag belönar mig med om jag tycker mig ha gjort nåt som kan tänkas vara i närheten av att vara OK … ibland får jag godiset ändå 😉

/Svante

 
Laddar