Grönt är ack så skönt

20130407-153343.jpg
Med den gula påsken i bagaget går jag återigen tillbaka till min älsklingsfärg, grönt. Och vad passar väl egentligen våren bättre än just denna härliga färg? Den höga mörkgröna flaskan är en riktig favorit hemma hos oss, och även om den oftast står som prydnad på hyllan i köket så fylls den ibland också med dricksvatten till middagen. I onsdags tog jag mig en tur till Ikea, främst för att köpa en ny sovkudde, och gissa om jag blev glad när jag då sprang på en ny grön kompis! Karaffen är formgiven av Anne Nilsson och heter Leende, vilket också var precis vad jag hade på mina läppar när jag glatt ställde upp den bredvid den gröna flaskan hemma på hyllan.

Annons

Önskar er alla en härlig söndag!
/Felicia

PS. Den lilla dödskallen kommer från Mateus.
Laddar