Femtioelva nyanser av grått …

katt
En bild från i måndags som jag tog till vår ”insta” – tittar på den igen här i datorn och kan inte se mig mätt!

Annars har jag lite svårt för det där bedagade, läs: ”risiga”, som ofta anses sååååå artistiskt och sååååå konstnärligt … men här funkar det!

Annons

Per Ranch monumentalt stora kruka i betong, svår att rubba även innehållslös, som efter lång tid fått den rätta patinan, Sam Stigssons ”vaktkatt” som följer mig med blicken vart jag går, den blyertsgrå skiffermuren bakom krukan, trätrappan som äntligen, efter fem år börjar gråna, och ge fäste åt den för många så förhatliga gröna algbeläggningen, ja, t o m grannens, sedan ett par år döda, rhododendron som lyser starkt rostrött till höger funkar …

Lite poesi är det nog ändå – det där ”risiga”! 😉

Resten av familjen är på väg hem från Dalarna – nu väntar klassiskt fredagsmys som toppas med ”Let’s Dance!!!

/Svante
Laddar