Ett scoop – igen!

ursula2
Det är inte så ofta som jag är ute på hembesök i ärendet kolla-på-hem-som-vi-eventuellt-ska-göra-reportage-på … I det är fallet kunde dock ingenting stoppa mig – inte ens tre trappor utan hiss … jag fick bokstavligen klättra upp … men gissa om det gjorde min måndag!

Annons

Lägenheten som väntade däruppe, en etagevåning – så det det blev ytterligare en trappa – är något av det mest tidsenliga, inspirerande, personliga och coola jag sett.

Något annat hade jag inte heller väntat mig! Ursula Wångander, multibegåvad stylist, och mina vägar korsades första gången när hon var modeassistent på ELLE, och jag själv Art Director på samma tidning, för ett stort antal år sedan 😉 Redan då såg jag vartåt det lutade och eftersom vi haft ett av Ursulas tidigare hem hos oss har jag full koll på hennes nuvarande kapacitet. Kort sagt – de tre trapporna, förlåt, fyra, var inte direkt någon grov chansning.

Vi plåtar ASAP! – se upp!

/Svante
ursula
U
rsula Wångander och hennes sons lägenhet är som det heter på mäklarspråk – något utöver det vanliga! Men mest och bäst av allt är inredningsinspirationen – vad tror du det är som döljer sig bakom den mer än fotsida ”gardinen”?
Laddar