En torsdag när den är som bäst

Skärmavbild 2013-11-14 kl. 14.13.01Jag har säkert någon gång tidigare, vid något tillfälle, nämnt att jag tycker att jag har världens roligaste arbete. Men idag har jag gjort det som faktiskt är den absoluta höjdpunkten i jobbet, jag har varit med och plåtat människor. Men inte vilka människor som helst. Jag och fotograf Per Ranung har idag plåtat Årets Designer inför Elle Decoration Swedish Design Awards 2014. Vem det är? Sorry, men det får ni veta först i nästa nummer: 1/2014. Då presenteras även vinnarna i alla 14 kategorier. Missa inte det. Något att fundera över.

Annons

bild 2Ibland dyker det även upp oväntade små överraskningar. Som den här idag inne på butiken Dusty Deco: plötsligt ligger där en liten krabat sovandes i Bird Chair, designad av Harry Bertoia för Knoll. Det var det där med design och funktion.

I´m blessed!Face-angel.svg/Anette

 
Laddar