En (nästan) helt vanlig måndag


En liten statusuppdatering såhär en helt vanlig måndagseftermiddag på redaktionen. I högtalarna spelas Håkan Hellström (på repeat), då och då lyckas jag flika in Robin Stjärnbergs You. Träningskläderna ifrån yogapasset jag och Hanna hann med på lunchen står under skrivbordet. skrivbordet ligger bland annat de kära köpställena som är bland det sista som ska in i majnumret. Till vänster ligger ett exempel på en bildkarta som vi gör för varje hem i ELLE Interiör för att bland annat få en bra överblick och känsla för hemmet. Här får ni en liten glimt av nästa hemma hos som ska in i sommarnumret. Och till både höger och vänster om mig anar jag lite resfeber bland mina lyckligt lottade kollegor som åker till Milano imorgonbitti. – Hur tar vi oss till flygplatsen? Vad ska jag packa för skor? Jag sitter på rad 9, skynda er att checka in så vi får sitta bredvid varandra! Herregud – just rub it in! 😉

Annons

/Emma
Laddar