Bricklek

charles
Vårt soffbord i vardagsrummet, ja, rättare sagt är det inte ett bord utan en ”sittpuff” som hör ihop med soffan, är en installation stadd i ständig förändring!

Just idag ser den ut så här och själva navet i den dagsaktuella grupperingen är Arthur Percys gröna glasfat tillverkat av Gullaskruf – älskar det! Alltefter att livet lärt mig sakers allt mindre betydelse i sig själva – ändå älskar jag fortfarande vackra saker 😉 – får sammanhangen som sakerna finns i allt större betydelse!

Annons

Puff istället för soffbord på ”gräsmattan” är en suverän möbel att ligga, sitta, rulla och spela spel på – när vi fikar är kommer brickorna till pass. Och när vi inte fikar grupperar jag om dem i det oändliga …

Framförallt är det lättsammare för min omgivning att jag håller mig till ommöblering av brickor istället för hela möblemang!

/Svante

bricklek
Soffan och puffen heter Charles och är ritade av Antonio Citterio, min favorititalienare, och tillverkas av B&B Italia. En soffa med stålram som kommer att överleva såväl mig som kommande generationer. När den helt avtagbara och tvättbara klädseln tar slut är det bara att beställa nya kläder.

P.S. När jag lägger mig i soffan somnar jag omedelbart! Så skön är den!

P.P.S. Den jättestora gröna  mattan i ull/lin är Gunilla Lagerhem Ullbergs Moss för Kasthall.
Laddar