”Bästa bordet”


Det har gått några dagar sedan ELLEGALAN och på vår systertidning ELLEs redaktion, tio meter bort, råder ett behagligt ”veckan-efter-tempo” … Men vilket kalas det blev – årets fest i modevärlden! Jag och min kollega Suzanne Ribbing, chefredaktör på ELLE Mat & Vin, åt och drack tillsammans med Karin Sköldberg och Hans Hjelmqvist, VD respektive Senior PR Konsult, på Trendgruppen.

Annons


Vi fyra hade turen att knipa åt oss några av de få riktigt bekväma sittplatserna till den överdådiga supén och eftervimlet – en plats vi direkt utnämnde till ”bästa bordet” – så strategiskt placerat att typ ”alla” passerade där … och något av en våt dröm för mig som älskar att kolla på folk!

Men nu blickar vi på ELLE Interiör framåt och laddar som bäst upp för ELLE INTERIÖRS DESIGNPRIS 2013 den 4 februari – årets fest i inredningsvärlden! Och jag kan säga att redan nu börjar trycket på gästlistan kännas minst sagt pressat 😉 En stor del i att hela prisgalan, med alla kringeffekter, till exempel gästlistan, blir så bra som bara möjligt har just nämnda Trendgruppen, med Karin och Hans i spetsen. Vi är alla supertaggade!

/Svante
Laddar