Att sikta högt och långsiktigt …

Det är stressigt nu. Efter designveckan, för snart två veckor sedan, halkade vi efter lite här på redaktionen, så nu har vi påbörjat en period av intensivt mycket sittande framför datorn och en koncentration på högsta nivå för att kunna ta många, snabba och kreativa beslut. Det viktiga är att inte köra fast. Och att inte inspirationen tar slut. Inte nu.
Hur förhindrar man det? Jo man kan gå och klättra! Jag var mycket skeptisk, måste jag erkänna, till om det verkligen skulle vara så märkvärdigt att kliva omkring på de där små stenarna på väggen, stenar som har olika färg beroende på svårighetsgrad fick jag lära mig bland annat. Men det är ju otroligt kul! Här kämpar jag mig upp för en vägg på Klättercentret i Solna. Det var faktiskt så engagerande att jag bestämde mig för att ta en grundkurs för att kunna säkra mig själv i framtiden.

Annons

Men det kändes även som att jag säkrade något annat. Det där som jag inte vill ska ta slut. Inspirationen.

/Anette

Laddar