Aspesi – en välbevarad ”hemlighet” …

En riktig doldis och långt ifrån Marni, Prada, Gucci … (även om butiken i Milano ligger mitt i ”lyxghettot” på Via Montenapoleone 13) men med precis sådana kläder som jag VILL HA! Scenografin i butiken är också i en klass för sig och växlar ständig med nya installationer som andas lika mycket inredningsinspiration som mode.

Annons

Jag fick tipset av min kollega Livia Peraldo Matton, chefredaktör på italienska ELLE DECOR, för mer än 10 år sedan och känner att nu vill jag dela med mig!

Aspesi är varken supercoolt eller supertrendigt, bara coolt och trendigt 😉 dessutom tidlöst och basic – men med udd! Inte billigt, inte jättedyrt, men prisvärt! Kollektionerna för barn och dam är minst lika starka och webbshopen fungerar bättre än bra – levererar till Sverige med UPS på några dagar.

Just nu är det dessutom slutspurt på vinterrean …

/Svante

 
Laddar