Arbetsläger :-)


Vårt växthus är i princip klart! Bara resten kvar – omgivningarna och att dra in vatten och el som det är förberett för.

En stor säck, typ bigbag, med grus och en lika stor med sand + en hel hög med gammal gatukantsten väntar …

Annons

Ingen behöver tvivla på vad vi ska fördriva tiden med under semestern. Hårt och slitsamt – men vansinnigt roligt! Särskilt för oss med, som det hette förr i världen, manschettyrken till vardags.

/Svante


Har en sambo som dammsuger Blocket på parti efter parti med, i mina ögon identisk, gat- och kantsten … Icke så, det är enligt utsago både det ena och det andra som kan skilja …


Trädgård med utsikt! Längst ner på bilden och nedanför ”berget” – köksträdgården i upphöjda odlingsbäddar av lärkträ, täckta med fiberduk för att skydda mot ohyra.


Trädgård i tre plan + ett berg – på en vanlig villatomt – en utmaning! Wisterian/blåregnet gör inte mycket väsen av sig ännu men tanken är att den så småningom ska ”hänga” under huset, kolla på länken …

På terrassen – längst upp på bilden med grått träräcke (behandlat med järnvitriol) trivs jag allra bäst – där uppe, förra bilden är tagen därifrån, har jag full koll på vår nedre trädgård och ingen insyn.


Kantstenen börjar komma på plats för att bilda en rabatt och senare en trappa under dubbeldörrarna …

Nu är vi igång! 😉

 

 
Laddar